svet-rybare.cz

Zfish spací pytel sleeping bag royal 5 season + taška zdarma!

Neodolatelný produkt Zfish spací pytel sleeping bag royal 5 season od skvělého výrobce ZFISH získáte zrovna dneska za výhodné peníze. Nyní zakoupíte za 2 499 Kč.
EAN: 8505402262220
Produkt bez obrázku
Zjistit dostupnost »
Značka: ZFISH
2 499

Jako vnitřní materiál je použitý velmi oblíbený a příjemný mikrofleece „peach skin“, který příjemně hřeje. Thermoizolační náplň je tvořena dutými vlákny. Triumfem v rukávu spacího pytle Royale 5 season je vnější materiál Quattro-tex®, který doplňuje izolační vlastnosti o neméně důležitou ochranu proti vlhkosti. Quattro-tex® materiál nepouští vlhkost dovnitř, ale naopak je prodyšný zevnitř směrem ven. Díky této vlastnosti je zajištěný odvod par, které se při spánku z těla uvolňují. Složení všech použitých materiálů tedy zajišťuje luxus při spaní v přírodě ve všech ročních obdobích.
S tímto spacím pytlem si můžete dlouhé chvíle na rybách krátit pohodlným surfováním na mobilu/tabletu tak, že pouze vystrčíte ruce připravenými otvory na zip, které jsou určené právě k tomuto účelu. Dále můžete využít vnější kapsu na uložení telefonu a vnitřní kapsu na uložení osobních dokladů nebo elektronických zařízení či baterií do fotoaparátu, které by v zimě neměly prochladnout, aby neztrácely svoji kapacitu.

celoroční použití
kombinace materiálů mikrofleece / duté vlákno / Quattro-tex®
praktické otvory pro vysunutí rukou
vnitřní kapsa na zip + vnější kapsa na mobil
rozměry spacího pytle: 220 x 100 cm
tepelný komfort do -20 °C
stahovací popruh k upevnění k lehátku
hmotnost 4 kg

AKCE: Přepravní taška v hodnotě 499,- Kč zcela ZDARMA!