svet-rybare.cz

Prologic šokový vlasec density snag shock leader clear 100 m – 0,50 mm 13,6 kg

Akční a ve slevě produkt Prologic šokový vlasec density snag shock leader clear 100 od našeho výrobce PROLOGIC můžete sehnat nyní výhodně. Nyní pořídíte za super cenu 199 Kč.
EAN: 5706301726995
Prologic šokový vlasec density snag shock leader clear 100 m - 0

To je náš nový šokový vlasec Density Snag and Shock. Speciální výrobní technologie při použití neabsorpčních postupů výrazně zlepšuje finální prezentaci nástrahy a zajišťuje dokonalé kopírování dna. Jak už název napovídá, tento šokáč je jeden z nejrychleji se potápějících na trhu. Když jsme ho vyvíjeli, chtěli jsme nabídnout vlasec, který bude kombinovat vysokou odolnost proti oděru a další skvělé vlastnosti, jako jsou vynikající nosnost v uzlu a omezená průtažnost. Nespočet hodin testování našimi konzultantskými týmy po celém světe na revírech, které patří mezi ty nejsložitější s největším množstvím vázek, ukázal, že jsme dosáhli našeho cíle. Jedná se také o skvělý materiál pro tvorbu tuhých částí návazců, například u kombinovaných návazců nebo návazců Ronnie-rig.
• Prakticky neviditelný ve vodě • Neuvěřitelná odolnost proti oděru • Vysoká nosnost v uzlu • Omezená průtažnost • Měkký na dotek