svet-rybare.cz

Nash taška scope ops r6 transformer

Výjimečný a žádaný produkt Nash taška scope ops od společnosti s výborným jménem NASH je k dispozici momentálně za parádní cenu! Výhodně za super cenu 5 899 Kč.
EAN: 5055108937715
Nash taška scope ops r6 transformer
Zjistit dostupnost »
Značka: NASH
5 899

Když pruty vyjmete, dvě hlavní komory Vám poskytnou místo na všechny potřebné věci. Větší komora slouží pro rybářské vybavení a menší má kvalitní termoizolační vložku, takže je vhodná pro uskladnění návnad, jídla anebo třeba mléka do kávy a čaje. Tři dlouhé vnější kapsy na zip slouží pro uložení podběráku, vidliček a hrazd. Tři polstrované kapsy na opačné straně jsou na uložení větších věcí a EVA kapsa na víku slouží pro pěněženku, klíče a další cennosti. Transformer je hlavně o univerzálnosti. Můžete ho vozit na plocho na vozíku, přenášet pomocí poutek anebo díky popruhům na ramena nosit jako klasický batoh. Když popruhy nepoužíváte, můžete je bezpečně překrýt zazipovaným nepromokavým přehozem.

 

Odolnější, s vyšperkovaným stylem a zcela novým levelem design, který tu ještě nebyl. Nová řada tašek a pouzder Scope Ops udává úplně nový směr. Všechny tašky jsou vyrobeny v unikátní kamufláži firmy Nash, která je naprosto jiná na každé jedné tašce. Každý jeden kus řady Scope Ops je tedy naprostý unikát a nemá kopi. Je to řada pro ty, co si potrpí na špičkovou kvalitu a výkonnost. 

 

Rozměry: 90cm (L) x 49cm (W) x 20cm (D)