svet-rybare.cz

Delphin pouzdro na závěsné signalizátory bite space c2g

Tento diskontní výrobek Delphin pouzdro na závěsné signalizátory bite od skvělé značky DELPHIN můžete koupit u nás právě za zcela nejnižší cenu. Cenově vychází na 174 Kč.
EAN: 8586018007177
Delphin pouzdro na závěsné signalizátory bite space c2g
Zjistit dostupnost »
Značka: DELPHIN
174

Jednoduché a účelné pouzdro, které ochrání vaše závěsné signalizátory s ramínkem před nežádoucím poškozením. Samotné pouzdro se skládá ze dvou oddělených kapes, kam pohodlně uložíte 2 signalizátory. Rozměry kapes jsou dostatečné, aby uskladnily 2 signalizátory běžných rozměrů, které se od nynějška nebudou bezcílně povalovat ve vaší výbavě. Pouzdro po zasunutí signalizátorů jednoduše přeložíte na polovinu a zajistíte suchými zipy. Tak získáte velmi kompaktního pomocníka pro rybářské výpravy.
Stylová patentovaná kamufláž z dílny značky Delphin pod označením C2G má mnoho podob a úhlů pohledu. Přesně tak i její název, který můžeme volně přeložit jako Carpath 2. generace, což přímo odkazuje na jejího předchůdce, ale můžeme ho číst i jako Carpath to Green, tedy přechod myšlenky Carpathu do zelené barvy. Její jedinečnost a nezaměnitelnost spočívá v prvcích, ze kterých je vytvořena. Na první dojem jde o kamufláž tvořenou třemi různými odstíny zelené. Všechno se však změní při detailnějším pohledu, kdy si všimnete siluety kaprů, komponent kaprařské montáže a log značky Delphin spolu s označením C2G. Díky tomuto neopakovatelnému provedení se vaše rybářská výbava okamžitě stane jedinečnou a maximálně originální.